Steekpartij blijkt uit de hand gelopen ruzie

Nieuwveen – Donderdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekpartij aan de Schout Clantstraat in Nieuwveen. Ter plekke bleek het te gaan om een uit de hand gelopen ruzie.

Rond 20.20 uur kwam de melding bij de hulpdiensten binnen, agenten die ter plaatse kwamen droegen hun ‘zware vesten’ (kogel- en steek werende vest). Één persoon is door het ambulancepersoneel aan zijn lichte verwondingen behandeld in de ambulance.

Een andere persoon is door de politie meegenomen nadat hij niet voldeed aan een vordering om de straat uit te gaan, dit ging gepaard met een hoop gescheld en geschreeuw. Bij de ruzie, die plaatsvond bij een woning, sneuvelde een ruit.

De toedracht van de ruzie is niet bekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten