Bewoners overvallen in woning in Rijnsburg

Rijnsburg – In een woning aan de Rijnsburgerweg in Rijnsburg heeft zaterdagvond een woningoverval plaatsgevonden.

Rond 22.00 vond de overval plaats. De daders, zes personen met bivakmutsen, sloegen na de overval op de vlucht in een zilver-grijze BMW 1serie en in een Audi station wagen. Beide auto’s hadden een Pools of Bulgaars kenteken, aldus de politie.

Of de overvallers buit hebben gemaakt is niet bekend, ook is het niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

Foto’s Wouter Hoeben en Menno Plug

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten