Brommerrijdster gewond na botsing met loslopende hond

Hazerswoude-Rijndijk – Op de Rijndijk nabij Groenendijk is zaterdagmiddag een zwangere vrouw gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een loslopende hond.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 op de Rijndijk, door nog onbekende reden botste de vrouw op haar snorfiets op een loslopende hond. Vanwege de ernst van de verwondingen werd naar de ambulancedienst ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen met de traumahelikopter. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De VOA (verkeers ongevallen analyse) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Zover bekend is de hond ongedeerd gebleven.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten