Maaltijdbezorger belandt in de bosjes na val in Voorschoten

VOORSCHOTEN – Op vrijdagavond is een maaltijdbezorger met zijn scooter onderuit gegaan. Dit gebeurde in Voorschoten bij de kruising van de Trompweg met de Leidseweg. De bestuurder belandde na de val in de bosjes.

Hij is hier korte tijd behandeld door het ambulancepersoneel, waarna hij per ambulance naar het Alrijne ziekenhuis is overgebracht. De rijbaan was na het ongeval enige tijd gestremd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten