Afgebroken en loshangende tak verwijderd in Katwijk

KATWIJK – Bij de Ebstroom in Katwijk was door de wind een tak half afgebroken van een boom. Deze blijf nog gevaarlijk aan de rest van de boom hangen.

De brandweer heeft m.b.v. de autoladder de takken klein en afgezaagd en zodoende het mogelijke gevaar voor passanten weggehaald.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten