Glasplaat van balustrade waait naar beneden vanaf vierde verdieping in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondag is er aan het begin van de middag een glasplaat van de balustrade van een flat weggewaaid aan de Tesselschadelaan in Waddinxveen. Deze kwam vanaf de vierde verdieping terecht op de openbare weg.

De brandweer heeft de omgeving afgezet met lint om zodoende een veilige ruimte te creëren. Ook op de plek van de weggewaaide glasplaat werden meerdere linten gespannen om aan te duiden dat daar een gevaarlijke situatie was en geen “hekwerk” meer aanwezig was. Nadat een glasschadeherstelbedrijf er was, konden op de weg alle linten weer worden weggehaald. De brandweer heeft de straat nog aangeveegd om al het glas op één hoop te krijgen. Hoe het kon gebeuren dat de glasplaat losliet, is onbekend.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten