Melding van bosbrand in Noordwijk, vuur is aangestoken

NOORDWIJK – Op zondagmiddag kwam er bij de brandweer een melding binnen van een natuurbrand ‘bos’ bij de Charlotte van Pallandtstraat in Noordwijk.

Het ging uiteindelijk niet om bos, maar gras/riet wat in brand stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een getuige wist te melden dat er twee jongens waren weggefietst. Meer getuigen werden gehoord; er wordt namelijk uitgegaan van brandstichting.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten