Voertuigbrand na eenzijdig ongeval op de A12 bij Zevenhuizen

Zevenhuizen – Even voor 05.30 is bij de hulpdiensten een melding binnengekomen van een eenzijdig ongeval op de A12 bij Zevenhuizen. Het ongeval vond plaats in de richting van Den Haag.

De auto, die bij het ongeval met een geleiderail in botsing kwam, heeft kort hierna vlam gevat. Dit zorgde voor flinke rookontwikkeling. De brandweer is hiervoor ter plaatse gekomen en heeft de auto geblust. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurder gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar hiervan was geen sprake. De politie heeft bij de bestuurder een alcohol en speekseltest afgenomen. Na het ongeval waren twee van de drie rijstroken afgesloten.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten