Ook in Leiden weer een auto uitgebrand

LEIDEN – In de nacht van maandag op dinsdag was er opnieuw een autobrand in Leiden. Deze keer was het raak op het Lakenplein, nadat er vorige week op donderdagavond laat nog een auto in vlammen opging aan de Floresstraat.

De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet meer voorkomen dat de auto voor een groot gedeelte uitbrandde. De auto die ernaast stond geparkeerd, raakte ook beschadigd door de vlammenzee. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, hier zal onderzoek naar gedaan gaan worden.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten