Vrachtwagen zakt weg op onverharde weg

Berkenwoude – Een vrachtwagen is vanmorgen even voor 8.30 uur weggezakt op een onverharde weg aan de Achterbroek in Berkenwoude.

Toen de vrachtwagen een onverharde oprit op reed ging het mis, de vrachtwagen zakte weg. Meerdere hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. De bestuurder raakte niet gewond en kon zijn voertuig zelfstandig verlaten.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de vrachtwagen weer op de weg te krijgen. De Achterbroek zal tijdens de bergingsoperatie afgesloten zijn.

Foto’s Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten