Nachtelijke voertuigbrand in Woubrugge, voertuig zwaar beschadigd

Woubrugge – Woensdag op donderdagnacht heeft er op de Gerbrand Swartlaan in Woubrugge een flinke brand gewoed. Een pick-up stond aldaar in lichterlaaie.

Rond kwart over één werd de brandweer van Woubrugge gealarmeerd voor een voertuigbrand. Met spoed rukte de brandweerlieden uit, ter plaatse troffen zij een voertuig aan dat in brand stond. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was konden zij niet voorkomen dat het voertuig total loss raakte. Ook een ernaast geparkeerde auto raakte beschadigd door de brand.

De oorzaak van de brand is niet bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten