Dode gevonden in woning aan Van Riebeeckhof in Leiden, twee kinderen naar het ziekenhuis

LEIDEN – Op vrijdagmiddag moesten de hulpdiensten naar een woning aan de Van Riebeeckhof in Leiden. De lifeliner werd ingezet, alsmede de brandweer, welke uitrukte voor de melding van een koolmonoxide. Na onderzoek in de woning werd er een overleden persoon aangetroffen.

Naast het dodelijke slachtoffer werden er twee jonge kinderen aangetroffen. Het is onbekend of zij gewond zijn geraakt, maar zij zijn wel naar een ziekenhuis vervoerd. De lifeliner is in de buurt geland, maar het MMT is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen. Uit voorzorg droegen hulpverleners (speciale) witte pakken.

De politie kon niks zeggen over de identiteit van het slachtoffer. Er zal onderzoek gedaan gaan worden naar de toedracht van dit incident.

Foto’s: Jelle Corstens & Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten