Lifeliner ingezet bij medische noodsituatie in Waddinxveen; corona maatregelen noodzakelijk bij inzet

WADDINXVEEN – Op vrijdagochtend werd er iemand aangetroffen voor op het terrein van een bedrijf aan de Coenecoop in Waddinxveen. De hulpdiensten rukten hiervoor uit, onder meer met de first responders van de brandweer en het Mobiel Medisch Team, welke werd ingevlogen met de lifeliner.

Men is enige tijd bezig geweest om het slachtoffer te stabiliseren, waarna deze met spoed is vervoerd naar een ziekenhuis. Hierop konden de hulpdiensten weer vertrekken, maar niet nadat er de nodige maatregelen werden getroffen t.b.v. corona maatregelen.

De beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van ambulancepersoneel en MMT werden uitgetrokken/afgedaan en direct gedeponeerd in een zak. Voor de first responders kwam de tankautospuit nog ter plaatse. De hulpverleners werden schoongemaakt, waarna ook de pakken in een vuilniszak gingen. Deze zullen uitgebreid gereinigd gaan worden. Om geen risico te nemen droegen ook de schoonmakers van de brandweer hun adembescherming.

Foto’s: Remco F. Gerritsen & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten