Opnieuw een autobrand in de regio: twee auto’s in vlammen op in Rijnsburg

RIJNSBURG – In de regio Hollands-Midden is het de afgelopen week redelijk onrustig qua voertuigbranden. In de nacht van donderdag op vrijdag stonden er weer twee auto’s in brand; deze keer op het Het Cappelrijeland in Rijnsburg.

Beide voertuigen stonden voornamelijk aan de achterzijde in brand. De brandweer had de situatie snel onder controle en kon voorkomen dat de naastgelegen woning ook vlam vatte. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar opzet wordt nog niet uitgesloten.

Binnen een week tijd is dit niet de eerste keer dat er in de Leidse regio een autobrand was. Ook was er in de nacht ervoor een autobrand in Woubrugge en een inwoner van Waddinxveen is recentelijk aangehouden op verdenking van de serie autobranden in die plaats.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten