Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op het terrein van SUEZ aan de Steekterweg in Alphen is op vrijdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Een scooter en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing. Ook de lifeliner kwam ter plaatse zodat het MMT medische bijstand kon verlenen.

Het slachtoffer is enige tijd behandeld, waarna deze met spoed en onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis is vervoerd. Rondom de vrachtwagen was alles afgezet. De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten