Verdachte situatie met vuurwapen in Alphen, agenten zetten omgeving af

Alphen aan den Rijn – Zaterdagmiddag heeft er in de Lekstraat een verdachte situatie plaatsgevonden met een vuurwapen, aldus de politie. De straten rondom de Lekstraat waren daardoor enige tijd afgezet door agenten in kogelwerendevesten.

Het incident vond rond 16.45 uur plaats. Diverse agenten sloten na een melding van een verdachte situatie de omgeving af, enige tijd later werden alle afzettingen weer opgeheven, in de Lekstraat werden diverse personen gehoord door de politie.

Ook stonden op diverse punten in Alphen agenten op de uitkijk, mogelijk naar de verdachte(n) van dit incident. Wat er zich precies heeft afgespeeld kon de politie nog niet vertellen, zij hebben de zaak nog in onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten