Auto belandt in fietsenstalling bij eenzijdig ongeval

Alphen aan den Rijn – Maandagavond is een vrouw gewond geraakt op de Eisenhowerlaan nadat zij met haar auto in een fietsenstalling belandde.

Rond 19.45 uur raakte de automobiliste de macht over het stuur kwijt en raakte van de weg. De auto kwam tot stilstand in de fietsenstalling naast een bushalte. Ze is ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, een bergingsbedrijf heeft de auto weg getakeld.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten