Auto belandt tegen boom na aanrijding op de N207 bij Gouda

GOUDA – Op woensdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N207 bij Gouda. Een auto belandde hierbij tegen een boom.

Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeval. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Door de nasleep van het ongeval was er maar één rijstrook beschikbaar. Aangezien de politie het verkeer niet regelde, zorgde dit voornamelijk voor vertraging vanuit Gouda. De auto, welke tegen de boom stond, is geborgen. Het andere voertuig kon zelf zijn weg weer vervolgen.

Foto’s: o.a. Remco Gerritsen

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten