Motorrijder onderuit op de Kortenoord bij Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagavond is een motorrijder ten val gekomen op de Kortenoord bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Door nog onbekende oorzaak vloog een motorrijder uit de bocht waardoor hij gewond raakte.

Een groepje jongens die aan het vissen waren hoorde de klap en hebben zich ontfermd over het slachtoffer en de hulpdiensten ingeschakeld. Ook hebben zij de motor, die door het ongeval bijna in de IJssel terecht kwam, weer boven aan de dijk gebracht.

Het slachtoffer is vervolgens door de ambulancedienst vervoerd naar het ziekenhuis. Vanwege het ‘corona protocol’ droeg het ambulancepersoneel beschermde kleding en mondkapjes.

Foto’s Ingezonden

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten