Avondje frituren gaat in rook op in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op Goede Vrijdag dachten bewoners van een woning aan het Papaverveld te gaan frituren. Vanwege corona wilde men niet naar de cafetaria en werd de frituurpan aangezet. Echter ging de geplande avond letterlijk en figuurlijk in rook op, toen de friteuse in brand vloog.

De bewoners zaten tijdens het opwarmen in de tuin, toen op een gegeven moment de rookmelder afging. Zij hebben snel gehandeld door dekens over het apparaat te leggen, waarmee erger voorkomen kon worden. De brandweer heeft de frituur en het gasfornuis, waar de friteuse op stond, veiliggesteld en naar buiten gebracht. Daarna zijn alle ramen opengezet om te kunnen ventileren. Ook zijn er nog metingen verricht. Een ambulance kwam nog ter plaatse, maar er bleek niemand gewond. Stichting Salvage is dezelfde avond nog langsgekomen om de schade in kaart te brengen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten