Gewonde bij ongeval op afrit N11

Bodegraven – Bij een ongeval op een afrit van de N11 is vanmorgen een gewonde gevallen. Het ongeval vond plaats op de afrit naar de N459 bij Bodegraven.

Even na 8.15 uur klapte een bestelbus achterop een personenauto. Door de klap belandde de bestelbus in de berm tegen een vangrail, de auto kwam in tegengestelde richting te staan. De bestuurder van de auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens de hulpverlening en de berging was de afrit afgesloten voor verkeer.

Foto’s Ingezonden via WhatsApp Tiplijn (06-26923930)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten