Wederom auto uitgebrand in Waddinxveen

Waddinxveen – In de vroege ochtend van 1e paasdag ging er helaas weer een auto in vlammen op in Waddinxveen, ditmaal op de Passage.

Rond 6.00 uur werd de autobrand gemeld, toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto al volledig in brand en was er geen redden meer aan. Ook een auto die er naast geparkeerd stond raakte beschadigd.

Al maanden wordt Waddinxveen geteisterd door autobranden, eind maart werd er nog een 23-jarige man uit Waddinxveen opgepakt omdat hij verdacht werd van de betrokkenheid van de autobranden. Ook nu wordt er weer uitgegaan van brandstichting, de politie doet onderzoek.

Foto’s Rens den Oude en Remco Gerritsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten