Snorfietser zwaargewond na aanrijding met lijnbus in Leiden

Leiden – Een snorfiets bestuurder is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Vijf Meilaan nabij de Sweelinklaan in Leiden. De snorfietser botste daar op een lijnbus van Ariva.

Rond 13.30 uur ging het mis op de Vijf Meilaan. Door nog onbekende oorzaak kwam de snorfietser in botsing met de bus, hij raakte hierbij zwaargewond. Het zijn verwondingen waren dusdanig ernstig dat ook het MMT (Mobiel Medisch Team) per traumahelikopter ter plaatse kwam. Nadat het slachtoffer ter plekke gestabiliseerd is is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft ter plekke onderzoek gedaan. Hierdoor is de kruising enige tijd dicht geweest.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten