Gevangenismedewerker neergestoken door gedetineerde in de Alphense PI

Alphen aan den Rijn – Woensdagmiddag heeft er in de Penitentiaire Inrichting aan de Maatschapslaan in Alphen aan den Rijn een steekpartij plaatsgevonden.

Rond 12.50 werd in de Penitentiaire Inrichting een medewerker neergestoken door een gedetineerde. Twee ambulances kwamen ter plaatse en ook het MMT werd gealarmeerd. Gelukkig vielen de verwondingen mee en kon het MMT vroegtijdig worden afgemeld, het slachtoffer is ter plekke behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie doet verder onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten