Bestuurster ramt paal en boom op de Zuidplaslaan

Waddinxveen – Donderdagavond heeft er op de Zuidplaslaan in Waddinxveen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Rond 22.50 uur botste een automobiliste op een paal van een bushalte en kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom. De bestuurster is ter plekke door de ambulancedienst nagekeken maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De brandweer kwam ter plaatse maar zij konden ter plekke weinig betekenen. Een berger heeft de auto weg getakeld. Ariva is ter plaatse gekomen om de paal te vervangen. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Foto’s Rens den Oude

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten