Hardloper overleden op de Ruigekade in Leiderdorp

LEIDERDORP – Op donderdagavond was er een medische noodsituatie op de Ruigekade in Leiderdorp. Een hardloper was hier in elkaar gezakt. Veel hulpdiensten, waaronder de lifeliner met het MMT, kwamen ter plaatse.

Later maakte de politie bekend dat de hardloper was overleden. Omdat de man geen ID bewijs bij zich had, was identificatie moeilijk maakte. Dit is uiteindelijk op vrijdagmiddag gelukt. Hierbij is gebruik gemaakt van een foto van de sleutels die de man bij zich droeg.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten