Veel schade bij ongeval in Leiden

Leiden – Een automobilist is donderdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Boshuizekade in Leiden. De automobilist botste op een geparkeerde auto.

De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. Ook heeft de politie een speekseltest bij de bestuurder afgenomen, deze was positief. Mogelijk heeft de bestuurder dus drugs gebruikt, dit wordt d.m.v. een bloedtest verder onderzocht.

Een berger heeft beide voertuigen weggesleept.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten