Brand in bosschages aan de Henegouwernesse in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Een brand in een stuk groen aan de Waddinxveense Henegouwernesse zorgde voor een uitruk van de brandweer op maandagmiddag. Het bleek te gaan om bosschages en bomen wat in brand stond.

Ook zaten er vlammen op een hoge plek in een boom. De brandweer heeft een extra slang moeten toepassen om bij de brand te kunnen komen, welke was op een privéterrein. Toch was de brand snel onder controle, die gemakkelijk door de harde wind had kunnen uitbreiden naar een naastgelegen gebouw. Vervolgens heeft men de omgeving nog extra nat gespoten om herhaling (op korte termijn) te kunnen voorkomen. De oorzaak is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten