Flinke politie-inzet bij ruzie in Hazerswoude Dorp

Hazerswoude Dorp – Bij een uit de hand gelopen ruzie op de Voorweg in Hazerswoude-Dorp is maandagavond één persoon gewond geraakt, het slachtoffer is tevens aangehouden.

Volgens de politie begon de ruzie toen een man bij een woning aanbelde, daarop ontstond er een ruzie met handgemeen. Één persoon raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden, het slachtoffer had handboeien om toen hij naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Over de toedracht van de ruzie en de relatie tussen de personen is nog niks bekend, de politie doet hier onderzoek naar. De Voorweg is enige tijd dicht geweest vanwege het incident. O.a. het parate peloton en hondengeleiders rukte uit naar Hazerswoude Dorp.

Dit item kwam tot stand door een tip via onze WhatsApp-tiplijn, heeft u ook een tip? Laat het ons weten!

Foto’s Jasper van Reenen en Josh Walet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten