Gewonde door ongeval tussen auto en scooter op de Industriestraat in Gouda

GOUDA – Op maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Industriestraat met de Nijverheidsstraat in Gouda. Hierbij botsten een auto en een scooter op elkaar.

De bewuste scooter reed samen met een collega tweewieler en wilden afslaan. Hierbij kwam één van hen in aanraking met een personenauto. De opzittende is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk ligt de oorzaak in een voorrangsfout.

Foto’s: Nick Slagter

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten