Ongeval tussen twee voertuigen op kruising in Gouda

GOUDA – Op de vroege maandagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Ridder van Catsweg / Burgemeester Van Reenensingel in Gouda. Hierbij kwamen een bestelbus en een personenauto met elkaar in botsing.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft zorg gedragen voor een veilige werkomgeving. Uiteindelijk is er één persoon per ambulance vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Een deel van de kruising was afgesloten na het ongeval, maar normaal gesproken staan de verkeerslichten op deze kruising normaal gesproken uit op dit tijdstip. Twee bergers hebben beide voertuigen meegenomen.

Foto’s: Remco Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten