Zeecontainer met afval in brand in Katwijk

KATWIJK – Op zondagavond is er brand gesticht in een zeecontainer vol met afval. Dit gebeurde op de Visserijkade in Katwijk.

De vlammen sloegen uit de container, maar kon snel geblust worden door de brandweer. Er wordt uitgegaan van brandstichting, mede gezien het feit dat het in deze omgeving de laatste tijd vaker gebeurt dat er een containerbranden zijn.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten