Auto aangetroffen in de Zijl, inzittende(n) spoorloos

Warmond – In de Zijl is dinsdagavond een lege auto aangetroffen in het water, hierop startte de hulpdiensten een grote zoekactie.

Even voor middernacht werd de auto op z’n kant in het water aangetroffen langs de Zijldijk. Omdat er niemand meer in de auto zat besloot de brandweer met twee duikers de omgeving af te zoeken naar mogelijke slachtoffers, ook was er een traumahelikopter ingevlogen.

Na enige tijd zoeken zonder resultaat werd er besloten af te schalen en te stoppen met zoeken. De politie zal verder onderzoek doen om de bestuurder te achterhalen. Een berger zal de auto uit het water halen.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten