Ongeval tussen auto en fietser op de Sterrenlaan in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagavond is er een ongeval gebeurd op de kruising Sterrenlaan / Zonnesingel in Waddinxveen. Een auto en een fietser kwamen hierbij in botsing.

De fietser is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde met een lichte beenwond niet meegenomen te worden. Wel werd hij nog boos omdat hij vond dat hij voorrang had, terwijl de auto van rechts kwam. De fiets kon door de aanrijding niet meer gebruikt worden, maar na het invullen van de schadeformulieren kon de automobilist wel zijn weg weer vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten