Bestelbus in brand aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden

LEIDEN – Even na half één ‘s nachts is er brand uitgebroken in een bestelbus. Dit gebeurde op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden.

Brandweer en politie waren al snel ter plaatse, maar op dat moment stond de voorzijde al geheel brand. Men kon wel voorkomen dat het achterste gedeelte ook in vlammen opging. De brand was vervolgens snel onder controle. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten