Ongeval met beknelling op de N206/Europaweg bij Leiden: twee gewonden

LEIDEN – Op de vroege zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N206 bij Leiden. Hierbij waren twee voertuigen betrokken waarvan beide inzittenden gewond raakten, van wie in ieder geval één ernstig. Eén van de personen moest door de brandweer bevrijd worden.

Voor extra medische zorg landde de lifeliner met het MMT bij het incident, om het personeel van de meerdere ter plaatse gekomen ambulances te ondersteunen. Nadat de twee slachtoffers uit hun voertuigen waren geholpen en de eerste medische behandeling hadden ontvangen, werden zij beide met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. In ieder geval één van hen was er slecht aan toe. Als gevolg van het ongeval werd de N206 volledig afgesloten tussen de Lammerbrug en de A4. Deze weg blijft voorlopig nog dicht voor het onderzoek van de VOA.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten