Uitslaande brand bij bovenwoning in Voorschoten

Voorschoten – Aan het Burgemeester Vernedepark in Voorschoten heeft vrijdagavond een uitslaande brand gewoed. De schade is groot.

Rond 22.20 werd de brandweer gealarmeerd die bij aankomst direct opschaalde naar middelbrand. Op het dak waren flinke vlammen te zien die gepaard gingen met flink wat rook. De brandweer heeft meerdere woningen uit voorzorg ontruimd. Na enige tijd had de brandweer het vuur onder controle, wel moest een deel van het dak gesloopt worden om de brand volledig te blussen.

De oorzaak van de brand is niet bekend, team brand onderzoek van de brandweer gaat hier onderzoek naar doen. Twee woningen zijn volgens de brandweer voorlopig onbewoonbaar.

Foto’s Jelle Corstens en Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten