Gewonde bij aanrijding tussen auto en scooter

Alphen aan den Rijn – Op de IJzerweg in Alphen aan den Rijn heeft vanmiddag een ongeval plaats gevonden. Eén persoon raakte hierbij gewond.

Even voor 13.30 uur ging het mis, op de oversteekplaats werd een scooter aangereden door een personenauto. De twee opzittenden van de scooter kwamen hierna hard ten val, één van hen raakte daarbij gewond en is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Team Verkeer is ter plaatse gekomen om een onderzoek te doen naar het ongeval.

Foto’s Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten