Grote brand in loods aan de Nieuwe Broekweg in Gouda

Gouda – Aan de Nieuwe Broekweg in Gouda is dinsdagmiddag een grote brand uitgebroken in een loods op het terrein van de Provincie Zuid-Holland. De rookwolken waren in de hele omgeving te zien.

De brand werd rond 16.15 uur ontdekt, direct sloegen de vlammen al uit het gebouw. De brandweer schaalde op tot het sein ‘Grote Brand’ waardoor er diverse brandweerwagens ter plaatse kwamen. De rookwolken waren in de hele omgeving goed te zien. Vanwege de brand werd de N207 afgesloten nabij de Julianasluis, wat voor vertraging zorgde. Verbrande delen kwam op de naastgelegen kruising terecht en ook iets verderop bij het fietspad was dit het geval. Na een klein uur kon de brandweer het sein brandmeester geven.

In de loods lagen voornamelijk spullen opgeslagen t.b.v. de Julianasluis. Bij de brand is, ondanks wat eerder werd gedacht, geen asbest vrijgekomen. Ook zijn er geen gewonden gevallen. Wel is de loods instabiel geraakt en zal er met een kraan het gebouw uit elkaar getrokken worden.

Foto’s: Thomas van Kekem, Rob de Jong, Remco Gerritsen en via onze WhatsApp tiplijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten