Onderzoek naar stoom uit de sloot in Moerkapelle

MOERKAPELLE – Op dinsdagavond nam een passant van de Bredeweg in Moerkapelle rook of stoom waar, wat vanuit de sloot kwam. Hierop besloot hij de hulpdiensten in te schakelen. De brandweer heeft, voorzien van adembescherming, een onderzoek ingesteld.

Na de eerste meting bleek dat de stoom ongevaarlijk was. Er is nog een kort bij de naastgelegen woning geïnformeerd, maar ook dit gaf geen uitsluitsel. Omdat de stoom ongevaarlijk bleek, heeft de brandweer besloten om terug naar de kazerne te gaan. Het hoogheemraadschap is op de hoogte gesteld die verder onderzoek zal verrichten naar de herkomst van de stoom.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten