Twee gewonden bij steekpartij in Zevenhoven

ZEVENHOVEN – Op de Kade in Zevenhoven heeft op dinsdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij zijn twee gewonden gevallen.

Beide gewonden zijn onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De politie was ook in groten getale aanwezig met extra zware vesten. Waarschijnlijk gaat het om een burenruzie. Bij de woning is door de politie plaats delict gemaakt en de recherche verricht onderzoek in deze zaak.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten