Coronaheli landt nabij Groene Hart Ziekenhuis in Gouda

GOUDA – Aan het einde van de middag is de Lifeliner 6 (coronaheli)  geland nabij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda voor het overplaatsen van een Corona patiënt. De patiënt werd overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Aangezien het ziekenhuis niet beschikt over een helikopterplatform, was de helikopter geland op het nabij gelegen trapveldje in het Park Atlantis.

Foto’s: Thomas van Kekem en Remco Gerritsen

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten