N228 dicht na frontale aanrijding in Oudewater

OUDEWATER – Aan het einde van de middag is de N228 enige tijd afgesloten geweest tussen Haastrecht en Oudewater in verband met een frontale aanrijding tussen twee voertuigen.

De hulpdiensten, waaronder de bemanning van het hulpverleningsvoertuig uit Gouda, hebben zich ontfermd over het slachtoffer die bekneld zat in de auto die op z’n kop in de berm terecht was gekomen. Het beknelde slachtoffer, een vrouw, is bevrijd door de brandweer en is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Over haar toestand is bij ons niks bekend. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren zal door de politie worden onderzocht.

Foto’s: Remco Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten