Auto ramt lantaarnpaal in Alphen

Alphen aan den Rijn – Op de Aziëlaan is donderdagmiddag een personenauto op een lantaarnpaal gebotst, het voertuig raakte hierbij zwaar beschadigd.

Rond 16.45 ging het mis vlakbij de rotonde met de Zuiderkeerkring, de auto kwam van de rotonde af en de automobilist raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand tegen de lantaarnpaal. Naast de politie en ambulancedienst kwam de brandweer ook kort ter plaatse.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, de weg is korte tijd afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten