Te water geraakt persoon overleden op het Hommelveld in Leiden

LEIDEN – Op donderdagochtend kregen de hulpdiensten de melding binnen dat iemand te water was geraakt op het Hommelveld. Het slachtoffer is helaas ter plekke overleden.

Het slachtoffer lag achter een tuin in de sloot. Hij kon er snel uitgehaald worden door de hulpverleners, waarna de reanimatie werd gestart in de achtertuin van de woning. Helaas mocht de reanimatiepoging niet meer baten en was het slachtoffer al overleden.

Onderzoek zal uit moeten wijzen hoe de persoon in het water terecht is gekomen.

Foto’s: Jelle Corstens & Marco Hoope

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten