Voertuig te water aan de Lekdijk Oost te Bergambacht

Bergambacht – Vanmiddag werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een voertuig te water aan de Lekdijk Oost in Bergambacht.


Het incident speelde zich af op privé terrein. Zover bekend is één persoon met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.
De politie is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Wat er precies is gebeurd is bij ons onbekend.

Foto’s: Thomas van Kekem

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten