Leiderdorp – Bij een ongeval op de A4 bij Leiderdorp zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Door het ongeval stond er een behoorlijke file op de A4.

Even na 18.00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats, een auto sloeg over de kop. De brandweer, twee ambulances, de politie en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. Eén rijstrook werd afgesloten vanwege de hulpverlening.

Uiteindelijk zijn er twee gewonden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten