GOUDA – Op de vroege vrijdagochtend is er brand aan de Marathonlaan in Gouda. Het ging hierbij om een voertuigbrand waarbij uiteindelijk vijf auto’s beschadigd raakten.

De brandweer schaalde hierbij op naar middelbrand, onder meer voor de waterwinning. Toch was het vuur snel onder controle, waarbij geblust is met water en schuim. Vooralsnog wordt er uitgegaan van brandstichting en de politie zal onderzoek doen.

Vorig jaar werd Gouda in mei geteisterd door een serie autobranden.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten