Hazerswoude-Rijndijk – Diverse politie eenheden waren in de nacht van vrijdag op zaterdag ter plaatse aan de Rhynenburcherlaan in Hazerswoude-Rijndijk voor een melding van een steekpartij.

Omstreeks 2.50 uur kwam de melding binnen. Diverse politie-eenheden gingen een portiek flat in en hielden bij een woning één verdachte aan. De verdachte is met een arrestantenbus naar het politiebureau overgebracht.

Update 14.30:

De politie laat weten dat een burenruzie ontaarde in een steekincident. Een 33-jarige man raakte gewond nadat zijn 53-jarige buurman hem stak in zijn arm tijdens een ruzie. Het slachtoffer raakte lichtgewond, de 53-jarige man is ter plekke aangehouden.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten