Boskoop – Bij de kringloopwinkel aan de Voorofscheweg in Boskoop is afgelopen nacht ingebroken, de politie wist de inbreker aan te houden.

Rond 3.15 uur kreeg de politie de melding binnen van een heterdaad inbraak. Diverse politie-eenheden waaronder de hondengeleiders gingen met spoed ter plaatse en konden in de omgeving één verdachte aanhouden.

De politie heeft met de politiehond de rest van het pand gecontroleerd maar er werden geen andere personen aangetroffen. De inbreker had zich de toegang tot de winkel verschaft door een steen door de ruit te gooien.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten